Kalender-pagina

Stel je even in de plaats van de gemiddelde ouder van opgroeiende kinderen/tieners. Ieder schooljaar weer word je geconfronteerd met de puzzel van alle hobbies. Hoe gaan we nu weer alles in elkaar laten passen?

Gelukkig is er een eenvoudige manier om alles in te plannen in een agenda: de Google KalenderTM. Je website van jouwsportclub.be staat je toe om een Google KalenderTM van je club te integreren. Dit laat je leden toe om je trainingen of je evenementen met een eenvoudige klik/tik te kopiëren naar hun eigen agenda. Dat brengt je leden weer een stukje dichter bij de oplossing van hun planningspuzzel.

Overtuigd?

...en bestel je ClubSite aan EUR 249,00-

Nog niet overtuigd?

Kijk hoe een site van jouwsportclub.be zich automatisch aanpast aan het scherm waarop ze afgebeeld wordt!